fredag den 28. december 2012

Kære alle.

I dag blev det så dagen hvor vi forlod den kæmpestore by Sao Paulo, og tog ud til den mindre by hvor Bruno og hans far bor.

Vi skulle leje en bil, hvilket vi fandt ud af, var lidt mere besværligt end som så. Peter og far Flemming vandrede et par kilometer for at prøve at leje en bil, men der var ikke nogen ledige. Så vi var heldige at have både Bruno og hans far som kunne hjælpe os med at finde en bil. Vi fandt en, godt en fem personers, men det gik. Med fire på bagsædet strøg vi afsted mod Piracicaba, ud på kæmpestore motorveje, og kom efter to en halvtimes kørsel ud til vores hotel.

Kl. 20.00 Brasilien tid, mødtes vi med Bruno og hans far, og de ledte os ud til en lille hyggelig restaurant, vi aldrig ville have kunne finde på egen hånd. Her kom også Brunos fars kone, som desværre ikke talte engelsk. I Brasilien er de meget glade for grillmad, og det fik vi smagt i aften. VI fik masser af kød, med meget lidt tilbehør til. Men det var lækkert!

Vi er i familien blevet enige om at det var som at få den fortabte bror/søn hjem igen. Det er faktisk tre år siden han boede hos os, men det var som om at der kun var gået et par dage.

I morgen skal vi være sammen med Bruno og hans familie det meste af dagen - det kan kun blive godt!

sofiejantzen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar