tirsdag den 1. januar 2013

Kære alle.

Først og fremmest, et godt nytår til jer alle. Vi håber at I alle kom godt ind i det nye år. Her i Brasilien, er vi skam også kommet godt ind i det nye år, sammen med Bruno og hans familie. Vi mødtes med dem i går aftes klokken ni, og derefter kom både Brunos farbror og hans moster - med børn. Vi endte op på en godt tyve stykker da alle var dukket op. Brunos far havde lavet helstegt pattegris, og, som han kaldte det, lammeskulder.

Far Flemming - til hele familiens store forbløffelse - spiste gladeligt af den ost der var stillet frem på bordet. Jeg har allernådigst fået lov til at skrive det herinde, men så skulle der heller ikke snakkes mere om det.

Søren badede det meste af aftenen i den lækre pool, og ville helst ikke op, medmindre man sagde at det var en mor-ordre - den modsætter man sig ikke.

Nu ved jeg jo ikke hvordan vejret var i DK i går, men hernede havde vi 25 grader, og sad udenfor hele aftenen. Det er lidt underligt når man er vant til at fryse sine tæer af, når man skal ud og futte noget krudt af. Men ikke denne gang. Jeg tror hele familien er enige om at det bestemt var en oplevelse.

Vi var også ude og gå langs med floden der går gennem Piracicaba, og se et sted hvor fiskene hopper mod strømmen - op af floden. Det var sjovt at se hvor højt sådan en lille fisk egentlig kan hoppe.

I dag har vi været til barbecue - igen igen igen igen - hos Bruno. Det var som de andre gange, mere end lækkert. Også i dag blev poolen brugt - af alle der var til stede stort set. Også i dag var Søren ikke til at hive op af den. Der var dog lidt mere ro på i dag, grundet de store festligheder i går.

I morgen skal hele farmer familien ud og finde ud af hvordan en gård fungerer hernede.

Her er et billede af den kære Bruno der dykker lidt i poolen.sofiejantzen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar