søndag den 13. januar 2013

Kære alle.

Så er der gået endnu tre dage - i regn! På nær i dag, hvor vi havde solskin det meste af dagen, hvilket var perfekt vejr til at bade i.

I forgårs tog vi op til den stooore Kristus figur, der ligger på Corcovado. Derfra kunne vi se ud over hele byen. Det var en udsigt der ville noget, og derfor gjorde det ikke spor at det regnede lidt. Da vi havde fået frokost tog de fem af os ud til Ipanema, som er en anden del af byen. Her ses et billede af fortorvet som der er overalt i Ipanema.I går tog vi ind til centrum og gik rundt. Vi gik ned til en stor katedral - og når jeg siger stor, så mener jeg kæmpe-mega-gigantisk-koloenorm! Den var bygget rund, så den var meget særlig. Derefter fik vi frokost med udsigt til vandet, hvor flyene kom meget lavt hen over hovedet på os. Så gik vi til nationalmuseet der ligger her i Rio. Puha, lang dag.                         


I dag har vi været på Niemeyer-museet. Vi startede med at tage metroen ind til centrum, sejlede med færge over til den anden del af byen, og gik ud til museet. Det lignede ret meget en UFO, og vi blev også enige om at det nok var en flyvende tallerken der var styrtet ned, og brugt som museum. Så måtte vi hjem, for nu kom solen, hvilket betød strandtur. Det var vildt! Bølgerne var kæmpestore, og den lille splejs til Søren blev revet rundt. Resten af dagen er gået med afslapning og hygge. 

sofiejantzenIngen kommentarer:

Send en kommentar